Girona acull l’exposició “Casal dels Infants: eduquem per la igualtat d’oportunitats”

24/05/2018

L’EspaiCaixa Girona acollirà fins al 31 de juny l’exposició “Casal dels Infants: eduquem per la igualtat d’oportunitats“, una selecció de fotografies i audiovisuals amb el testimoni d’infants, joves i famílies que expliquen com participen en el Casal dels Infants i què els aporta formar part de l’associació.

La mostra, que es presentarà el dimecres 30 de maig a les 13.00 h i es pot visitar gratuïtament, vol apropar l’acció social del Casal dels Infants a la ciutadania del Gironès, donant a conèixer l’acompanyament que l’entitat realitza a Barcelona (als barris del Raval i el Besòs-Maresme), a Sant Adrià de Besòs (El Besòs i La Mina), a Badalona (Sant Roc i Llefià),Santa Coloma de Gramenet (Santa Rosa-Raval i Fondo) i a Salt.

El principal objectiu de l’exposició, però, és mobilitzar el compromís i la solidaritat dels gironins i les gironines perquè col·laborin amb el Casal dels Infants de Salt, que té presència al municipi des de 2010 i actualment fa costat a més de 500 nens i nenes i joves i a 200 mares i pares. Aquesta col·laboració pot consistir a sumar-se a l’equip de l’entitat fent voluntariat o a l’aportació d’un donatiu.

NotíciaGirona acull l’exposició “Casal dels Infants: eduquem per la igualtat d’oportunitats”