Gràcies per fer possible un Nadal ple d’activitats educatives i de lleure al Casal dels Infants

9/01/2020

Comencem l’any reprenent la dinàmica habitual dels nostres serveis socioeducatius després d’haver gaudit d’uns dies de festes plens de lleure i activitats educatives. El dies 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener vam mantenir oberts els serveis que acompanyen als infants i famílies amb més obstacles per tirar endavant. Vam realitzar sortides, activitats culturals i estones de joc a l’espai públic per gaudir i trencar amb la rutina del curs.

Aprofitem per agrair l’esforç de totes aquelles persones i empreses que heu donat un cop de mà al Tió i a ses majestats els Reis Mags col·laborant amb la recollida de joguines i material escolar o esportiu per als nostres serveis. Els infants i adolescents van obrir una bona pila de regals i de ben segur que en faran un molt bon ús.

Moltes gràcies també a totes les persones que heu compartit la vostra solidaritat regalant la nostra postal solidària de Nadal, així com a les que heu aportat un donatiu per mantenir en funcionament la nostra acció social.

Pel que fa al suport als nostres serveis d’acompanyament a joves en situació de vulnerabilitat, us agraïm molt el vostre compromís als qui hagueu regalat entrades per al concert ‘Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves’ tribut a Queen de Play the Game, que es celebrarà a la sala Luz de Gas el 30 de gener. Si encara no les teniu, aprofiteu per comprar les últimes entrades disponibles aquí!

Un 2020 per lluitar contra les desigualtats

Ara que les escoles i els instituts tornen a obrir les seves portes, mantindrem la nostra aposta per oferir als infants, adolescents i joves espais de suport educatiu, lleure i participació comunitària fora de l’horari lectiu. Fer-ho és bàsic per garantir que qui té més obstacles per tirar endavant tingui les mateixes oportunitats per assolir l’èxit educatiu i fer el trànsit cap a l’etapa adulta amb autonomia.

També seguirem fent costat a les famílies. Perquè vetllar pels drets dels infants implica necessàriament garantir el benestar dels seus pares i mares. Participaran activament en les nostres activitats amb infants i perquè comptin amb recursos per enfortir les seves competències i espais de suport mutu per tirar endavant.  

Per tot plegat, us emplacem a seguir sumant esforços perquè, entre tots i totes, pugem seguir acompanyant els més de 7.000 infants, joves i famílies que cada any participen en el Casal dels Infants.

NotíciaGràcies per fer possible un Nadal ple d’activitats educatives i de lleure al Casal dels Infants