Hem tornat a pujar a Montserrat a peu!

1/06/2021

Acabem de repetir amb èxit una de les aventures més emblemàtiques del Casal dels Infants, una de les que millor simbolitza la nostra acció social: fer-nos costat per tirar endavant, exarxar-nos, no deixar ningú enrere, compartir experiències mentre fem camí… l’anada a peu a Montserrat!  

El divendres 28 de maig a la tarda una setantena d’adolescents i joves que participen en l’associació van començar la caminada juntament amb educadors, educadores i persones voluntàries. Un primer grup encapçalat per l’Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal, va sortir de la Rambla del Raval —des del punt on l’associació va néixer l’any 1983—, i la resta es va afegir a la Floresta, per caminar tota la nit i arribar a mig matí de dissabte al Monestir.

Enguany ha estat una edició especial, perquè hem recuperat la sortida després que l’any passat s’anul·lés arran del confinament. També ha estat especialment exigent, perquè hem seguit totes les mesures de seguretat per prevenir la Covid-19. En l’últim tram, el de la pujada a la muntanya, també ens va fer molta calor. Malgrat tot, objectiu aconseguit! I amb aquest ja portem 27 anys fent el cim.

NotíciaHem tornat a pujar a Montserrat a peu!