Infants i famílies deixen empremta a Santa Coloma a través del joc

30/04/2019

El dissabte 27 d’abril infants i famílies de Santa Coloma de Gramenet van treure la seva part més creativa i artística amb l’activitat “El joc deixa empremta” a la plaça del Parc dels pins del Motocross, al barri del Raval. La iniciativa, dinamitzada pel Casal dels Infants amb el suport del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de la Serra d’en Mena , va consistir a pintar jocs a terra perquè d’ara endavant els infants hi puguin jugar cada dia.

Tot plegat neix de la Caseta del barri, l’espai de joc i lleure comunitari que dinamitza el Casal Familiar del Casal dels Infants a la plaça. “Ha estat un procés artístic molt bonic. Les famílies i els infants fa mesos que van idear i crear els jocs que volien que hi hagués a la plaça, i van sortir idees molt xules”, explica la Bea Hernán, educadora del servei.

 Amb les idees al cap, el següent pas va ser agafar mides i començar a fer muntatges a la plaça perquè tots els jocs tinguessin el seu espai i tot plegat encaixés. Finalment, el 27 d’abril infants i famílies van plasmar les seves creacions a terra: “Volíem que totes les famílies participessin en el disseny i la creació dels dibuixos i que ara, quan hàgim acabat els últims retocs que ens falten, també els gaudeixin a través del joc”, explica la Bea.

NotíciaInfants i famílies deixen empremta a Santa Coloma a través del joc