Joves del Casal dels Infants reivindiquen amb la plataforma Pobresa Zero-Justícia Global un nou contracte social per combatre les desigualtats

6/11/2019

Quatre joves que participen en el Casal Jove Atles del Raval, Marina Planell, Maheen Ahmed, Mehk Khan i Hussnain Iftikhar, així com l’educador i exparticipant del mateix servei Trimon Choudury, van llegir el 17 d’octubre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) un manifest en l’acte de la plataforma Pobresa Zero-Justícia Global en el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. 

En el text, que van elaborar conjuntament amb Asia El Mghyly, Ilham Arbiine i Rosber Pérez —també participants del Casal Jove Atles—, reclamen un nou contracte social que “garanteixi un futur digne per als joves i per a l’espècie humana”.

L’acte va comptar amb un diàleg entre l’arquitecta i urbanista Itziar González i el periodista i filòsof Josep Ramoneda sota el títol ‘Un nou contracte social per combatre la desigualtat’, moderat per la periodista Milagros Pérez Oliva.

La plataforma Pobresa Zero-Justícia Global  integra 3.200 entitats socials, de pau, drets humans i cooperació, així com sindicats, col•legis professionals, universitats i altres organitzacions, que reclamem una acció més efectiva i corresponsable contra la pobresa i les desigualtats.
 

NotíciaJoves del Casal dels Infants reivindiquen amb la plataforma Pobresa Zero-Justícia Global un nou contracte social per combatre les desigualtats