Les empreses solidàries fan d’altaveu de l’estiu del Casal

13/07/2016

El Grup Balaña, entre d’altres empreses solidàries, ha emès l’spot de la campanya Sóc Somriure i d’aquesta manera fa d’altaveu del Casal. Seguim sumant esforços per donar la volta a les desigualtats!!

L’estiu és un punt d’inflexió en la rutina de tots les infants i famílies. Les jornades són llargues i un temps lliure sense activitat agreuja el risc dels nens i nenes en situacions més vulnerables. Els mesos de vacances han de ser per tots els infants un moment de diversió, de somriure. Perquè un infant que somriu és un infant amb més força per tirar endavant, amb més oportunitats de sortir-se’n! és per això que al Casal creiem que somriure és revolucionari!!

Però fer-ho possible, ens cal la il·lusió i l’esforç de tothom, sense excepció. Socis, col·laboradors, veïns i veïnes i empreses solidàries es sumen al Casal, cada dia, entenent que només entre totes i tots podem donar la volta a les desigualtats.

Així ho han entès també les empreses del sector audiovisual que, altruistament han sumat el seu esforç per tal de fer possible un estiu feliç per als 1.400 nens i nenes que passaran pel Casal de Badalona, Barcelona, Santa Coloma, Sant Adrià de Besòs i Salt.

Si heu anat al cinema entre el 24 de juny i el 7 de juliol, a qualsevol del Grup Balaña, no us estranyeu si heu vist com els nens i nenes del Casal us expliquen què hi venen a fer a l’estiu i perquè volen que t’hi sumis!també pot ser que vegis l’spot a la televisió, o que escoltis la falca a la ràdio. MOLTES GRÀCIES a totes les persones que col·laboreu en fer possible que milers d’infants somriguin durant l’estiu i la resta de l’any!

 

NotíciaLes empreses solidàries fan d’altaveu de l’estiu del Casal