Pugem Montserrat a peu per trentena vegada

26/06/2023

 

La pujada a Montserrat a peu fa temps que és una tradició del Casal que no pot faltar, i aquest any no podia ser menys: era el seu 30è aniversari! La nit del divendres 19 de maig, joves, equip educatiu i persones voluntàries del Casal dels Infants van començar la caminada per arribar al Monestir l’endemà al matí.

Aquesta trentena edició va ser una de les més participatives. Més de 80 valents i valentes que van atrevir-se a complir el repte de caminar durant tota la nit, a estones sota la pluja, més de 50 quilòmetres durant 15 hores.

Nois i noies del Casal dels Infants preparats per anar fins a Montserrat a peu.

El recorregut va començar amb un primer grup encapçalat per l’Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal, des de la cantonada del carrer Sant Rafael amb la Rambla del Raval, on l’associació va néixer originalment el 1978. Amb la resta del grup, amb joves, equip educatiu i persones voluntàries del Raval, Badalona, Santa Coloma i La Mina i el Besòs, es van trobar a la parada de La Floresta, on van començar el camí juntes, van passar per poblacions com Ullastrell i Olesa de Montserrat, fins a arribar a Montserrat l’endemà a mig matí.

L’anada a peu a Montserrat és una aventura que simbolitza l’acció social del Casal: fer-se costat per tirar endavant, no deixar ningú enrere i compartir experiències. És una oportunitat per als joves per treballar el respecte, l’autonomia, la resiliència i la companyonia; per enfrontar-se a un repte tant individual com col·lectiu, i superar-lo al costat dels seus referents, companys i companyes. 

NotíciaPugem Montserrat a peu per trentena vegada