Muji reivindica el dia de la Terra venent una bossa solidària pintada per nens i nenes del Casal dels Infants

25/03/2021

Muji ha impulsat una acció que vol reivindicar la cura del medi ambient i alhora mobilitzar la solidaritat a favor dels nens i nenes del Casal dels Infants, que també s’han involucrat activament en la iniciativa. A partir del 22 d’abril, coincidint amb el Dia de la Terra, les botigues Muji de Barcelona i Madrid vendran una bossa de tela o tote bag amb un dibuix dissenyat i pintat per nens i nenes que participen en l’associació als barris del Besòs i la Mina (Sant Adrià de Besòs) i el Raval (Barcelona). La bossa tindrà un preu de 4,95€ i els ingressos de les vendes es destinaran íntegrament al Casal dels Infants.

Per tirar endavant aquest projecte, 70 infants del Besòs i la Mina i 50 del Raval han participat en tallers creatius per pintar bosses de tela de Muji amb els seus dibuixos. Entre les 120 bosses que han creat, l’equip de Muji n’ha seleccionat una, que és la que es posarà a la venda, i les altres s’exposaran a la seva botiga del Passeig de Gràcia de Barcelona. Quan l’acció finalitzi, cada infant es quedarà amb la bossa que va crear i rebrà un exemplar del model que s’hagi posat a la venda.

L’experiència ha estimulat la creativitat dels nens i nenes i els ha fet reflexionar sobre la importància de fer servir bosses de tela en lloc de bosses de plàstic, per generar menys residus i disminuir així el nostre impacte en el medi ambient. Quant a l’acció solidària, contribuirà a fer possible que el Casal dels Infants acompanyi aquest any més 7.000 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

L’equip de Muji ha agraït la implicació de tots els infants, famílies i persones de l’equip del Casal dels Infants que han participat en el projecte: “Formar part de la comunitat local és al centre del que fem, donant suport a productors i projectes locals. En aquest cas, hem volgut donar suport i veu a la gran tasca que porta fent el Casal dels Infants des del 1983”.

NotíciaMuji reivindica el dia de la Terra venent una bossa solidària pintada per nens i nenes del Casal dels Infants