Arriba la Gran Nit Solidària al Liceu, un sopar de talent culinari i compromís social

5/06/2019

La Gran Nit Solidària al Liceu a favor del Casal dels Infants torna el 5 de setembre al Teatre del Liceu per reunir el talent culinari i el compromís contra l’exclusió social de quatre grans xefs de la cuina catalana: Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig. Les entrades ja estan a la venda a Atrápalo.

Es tracta d’un esdeveniment únic que en les seves edicions precedents —el Gran Sopar del Liceu de  2018, 2016 i 2015 i la Festa de les Estrelles de 2017– ha mobilitzat el suport de la ciutadania als més de 7.000 infants, joves i famílies que el Casal dels Infants acompanya anualment.

Enguany, concretament, el recapte de les entrades es destinarà als serveis Entorn Escolar Secundària i Casal Jove, que acompanyen a 700 adolescents i joves a través d’activitats educatives i de participació comunitària.

La gala, organitzada per Gramona en col•laboració amb el Gran Teatre del Liceu, Atrápalo, DMComunicació, ConSentidoComún i el Grup GSR, començarà al Foyer del Liceu amb un còctel de benvinguda, amb propostes que els xefs elaboraran des de bufets independents. El gran sopar se servirà posteriorment a l’escenari del Gran Teatre del Liceu, amb un menú creat en exclusiva per a l’ocasió.

NotíciaArriba la Gran Nit Solidària al Liceu, un sopar de talent culinari i compromís social