Nou curs de la formació en Neteja Industrial del Rumb a la feina: lluitar és poder!

7/11/2018

Una quinzena d’alumnes del servei Rumb a la feina del Casal dels Infants de Badalona van començar a l’octubre la formació dual en Neteja Industrial, que l’associació implementa en col•laboració amb Mullor.  Aquesta formació s’orienta a joves majors de 18 anys que es troben a l’atur i volen millorar la seva ocupabilitat en l’àmbit de la neteja industrial. 

Durant les quatre primeres setmanes del curs, els participants han adquirit competències transversals per a la cerca de feina amb el suport de l’equip educatiu del Casal dels Infants. Paral•lelament, han adquirit els coneixements teòrics bàsics de la neteja industrial a les instal•lacions de Mullor, on a partir del 13 de novembre realitzaran 100 hores de pràctiques professionals per culminar el curs.

La formació en Neteja Industrial del servei Rumb a la feina es va començar a implementar al Casal dels Infants de Badalona l’any passat, amb un curs per cada trimestre. Aquesta primera experiència va aconseguir 32 insercions laborals entre els participants.

El Rumb a la Feina, que aquest any acompanyarà 185 joves, té com a objectiu apoderar, formar i encoratjar les persones que hi participen en el seu camí cap a la inserció social i laboral. Ho fa posant al seu abast formacions tècniques, espais de tutoria, l’accés a carnets professionals —com el de manipulació d’aliments—  i cursos de català, anglès i castellà. Forma part del programa Més Feina de “la Caixa”, impulsat pel Fons Social Europeu de la Unió Europea i l’Obra Social “la Caixa”.
 

https://www.youtube.com/embed/bvnAwzQhqGg

ReportatgeNou curs de la formació en Neteja Industrial del Rumb a la feina: lluitar és poder!