Obrim la Pista Cintra al Raval

27/12/2016

 

 

 

Les pistes del carrer Sant Rafael del Raval (Barcelona) s’han omplert de joves, de voluntaris del Casal i de veïns i veïnes amb motiu d’una jornada participativa, en la que tots han pogut fer propostes per a donar vida al nou projecte artístic i comunitari “Pista Cintra”, un nou espai obert al barri.

La jornada participativa va començar amb una mostra de les diferents activitats esportives que es realitzen dins d’aquest espai: futbol, criquet, bàsquet i ping pong. Tothom va poder provar aquells esports que no acostumen a practicar i van ser partícips de totes les possibilitats de lleure esportiu que es poden gaudir al nou espai del carrer Sant Rafael. Més tard, es va presentar la lliga de futbol amb valors  2016-2017, dinamitzada pels educadors de les diferents entitats participants, i durant tota la tarda es van recollir suggeriments i propostes sobre l’ús de l’espai.

“Obrir més hores els caps de setmana” i” canviar el terra de les pistes” van ser algunes de les idees més compartides entre els joves del Casal. Per altre banda, es van inscriure 24 nois i noies interessats en participar en el projecte artístic que començarà en breu: un  taller on es pintaran diferents murals a la pista amb la col·laboració de diversos artistes del barri.  Finalment, es va fer el recompte de vots que tots els participants, educadors, joves, voluntaris i veïns van anar dipositant a la taula durant tota la tarda per a decidir el nom de l’espai que conformen les dues pistes. “Pista blanca” i “El pati del raval” van ser alguns dels noms més votats, però finalment “Pista Negra”  va ser el nom guanyador i amb el que es donarà vida a  l’espai esportiu.

Que l’espai ja tingui nom no és l’única bona notícia que ens arriba des del carrer Sant Rafael. Amb la incorporació de nous monitors, la Pista Cintra compta a partir d’ara amb dinamitzadors durant tot el seu horari d’obertura. Al Casal seguim fent barri!

 

NotíciaObrim la Pista Cintra al Raval