Obrim per Nadal per garantir unes vacances educatives i lúdiques

2/12/2019

A les portes del Nadal i del final del primer trimestre escolar, al Casal dels Infants ens mobilitzem per garantir unes vacances educatives i lúdiques als infants que acompanyem. Per aconseguir-ho, el dies 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener mantindrem en funcionament els serveis que fan costat als nens i nenes amb més obstacles per tirar endavant.

Durant aquests dies, faran activitats de lleure, excursions i visites culturals amb l’objectiu de gaudir de les vacances, trencar el ritme de la rutina del curs i conèixer nous entorns i col·lectius socials. Així mateix, serà un bon moment perquè, si ho necessiten, repassin i reforcin els coneixements adquirits a l’escola amb el suport de l’equip educatiu i de persones voluntàries.

Uns dies bans, els infants s’hauran encarregat d’alimentar el tió, tot esperant que els cagui un bon grapat de regals. Si se’n descuida algun, els Reis Mags estaran pendents d’acabar la feina.

Quan els centres educatius tanquen, en definitiva, és més important que mai sumar esforços perquè tots els nens i nenes puguin gaudir i aprendre durant les festes. Perquè el dret a l’educació i el lleure en igualtat d’oportunitats no fa vacances! 

Vols fer possible un Nadal educatiu i lúdic per a tots els infants?

Fes-nos costat, fes un donatiu aquí.

NotíciaObrim per Nadal per garantir unes vacances educatives i lúdiques