Prop de 600 persones corren contra les desigualtats a la Cursa Montilivi

29/11/2022

 

Unes 600 persones van córrer contra les desigualtats a la Cursa Montilivi, organitzada per la Fundació Guardiola Sala amb el suport del Girona FC, que es va celebrar aquest diumenge 27 de novembre a Girona. La cursa solidària ajudarà a tirar endavant els serveis i projectes socioeducatius del Casal dels Infants de Salt, especialment els espais compartits amb mares i pares dels infants

Des del Casal dels Infants de Salt, entre educadores, infants, mares, pares, germans i germanes, hi van participar 70 persones, que corrien amb un buf de color taronja per abrigar-se del fred de les 9h del matí. Tots i totes van aconseguir arribar a la meta! 

La Cursa Montilivi proposava als seus i les seves participants dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres cada un. Ambdós començaven i acabaven a les portes de l’Estadi Montilivi, i recorrien pels punts emblemàtics de la ciutat, com les Vies Verdes, i en la cursa més llarga, el Parc de la Devesa i la Plaça de la Independència, en el Barri Vell. 

Nens i nenes en rotllana aixequen el braç per practicar un truc amb una gossa.

Durant el matí, els nens i nenes es van retrobar amb la Canya, la gossa oficial del Girona FC, amb la qual volen promoure els valors de respecte animal i cura per les mascotes. Els infants del Casal ja la coneixien perquè cada dijous visita els nois i noies de Dinem Junts, el servei impulsat per la Fundació Probitas. Aquesta nova activitat de teràpia canina està sent un molt bon reforç pels i les adolescents. 

Al Casal dels Infants de Salt acompanyem 860 nens, nenes, joves, mares i pares en situació de risc d’exclusió social, a través dels 8 serveis socioeducatius que desenvolupem en aquest municipi gironí. El donatiu que la Fundació Guardiola Sala ajudarà a tirar endavant les activitats amb famílies que enforteixen les relacions amb els seus fills i filles i són espai de trobada amb altres mares i pares amb qui fan xarxa de suport. 

Fes possible que continuem acompanyant i fent costat a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. 

Fes voluntariat. Informa’t aquí.

Fes un donatiu aquí.

NotíciaProp de 600 persones corren contra les desigualtats a la Cursa Montilivi