Eleccions al Parlament: les nostres propostes prioritàries

25/04/2024

Descarrega aquí el nostre document de propostes per a les eleccions al Parlament

Davant les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 12 de maig, des del Casal dels Infants hem redactat un document de mesures prioritàries que creiem que cal impulsar en la XV Legislatura de la cambra per garantir els drets dels infants, joves i famílies en risc d’exclusió social.

Les mesures es divideixen en tres eixos: una política integral d’inversió social en la infància en risc, mesures per la igualtat de condicions educatives i itineraris d’inserció sociolaboral per al jovent. Cadascun d’aquests eixos es contextualitza breument amb indicadors socials, i amb la seva evolució en els darrers anys.

Presentem aquestes propostes amb la legitimitat de ser un associació que des del 1978 actua per fer costat a infants, joves i famílies en risc d’exclusió social, defensant els seus drets i garantint-los oportunitats per tirar endavant. Des del coneixement de la seva realitat i la dels barris desfavorits on actuem, volem incidir en els diputats i diputades del Parlament i en el futur govern de Catalunya perquè vetllin pels seus drets i facin front a les desigualtats.

 

Ajuda’ns a seguir fent costat a 7.000 infants, joves pares i mares en risc d’exclusió social, i a alçar la veu per defensar els seus drets.

 

Fes un donatiu

Fes voluntariat

NotíciaEleccions al Parlament: les nostres propostes prioritàries