Quan els contes arriben per nota de veu

30/03/2020

En dies de confinament, els contes se les empesquen per poder entrar a cada casa i fer companyia a tots els nens i nenes. Ho tenen més fàcil amb la solidaritat de les escriptores de l”Associació d’escriptors en llengua catalana (AELC), que aquests dies envien notes de veu als infants del Casal dels Infants carregades d’històries per passar bones estones.

La Mireia Lleó, la Conxita Tarruell, la Montserrat Morera, la Maica Duaigües i la Rosa Maria Ribas són algunes d’aquestes escriptores solidàries de l’AELC. A través de la seva veu, contes com “En Patufet”, “Els tres porquets” o “La vella Quaresma” mantenen desperta la imaginació dels nens i nenes.

Aquesta iniciativa forma part del projecte “Foment de la lectura”, una col·laboració de l’AELC amb el Casal dels Infants que va començar el 2017 i gràcies a la qual molts escriptors i escriptores han passat pel Casal a explicar contes als infants, joves i famílies.

Seguir comptant amb l’acompanyament del projecte Foment de la lectura en aquests dies excepcionals ajuda les famílies amb infants a càrrec del Casal dels Infants a passar el confinament més acompanyades i a poder alleugerir, en certa mesura, els neguits i les angoixes.

En aquest vídeo, algunes de les escriptores que participen en Foment de la lectura s’adrecen als nens i nenes del Casal abans d’exlplicar-los els seus contes.

NotíciaQuan els contes arriben per nota de veu