Infants del Casal dels Infants obren regals gràcies a les escoles i empreses col·laboradores

17/01/2024

Aquestes festes centenars de nens i nenes del Casal dels Infants han fet cagar el tió. Així, han pogut obrir regals gràcies als donatius de les empreses i escoles col·laboradores. Aquestes havien respost a la nostra crida per a la recollida de joguines un any més.

Amb l’objectiu que cap nen ni nena es quedés sense regals aquestes festes, empreses i escoles col·laboradores van donar un cop de mà al tió i als Reis d’Orient. Així, al llarg del mes de desembre van fer arribar al Casal joguines noves de tota mena, material escolar i esportiu. Tot aquest material anava emplenant el magatzem del Casal on guardàvem els regals abans de ser oberts. Gràcies a aquests regals i donatius, hem fet possible seguir protegint la il·lusió d’infants, adolescents i joves aquestes festes.  

 

Recollida de joguines

 

La il·lusió -i els regals- va ser repartida entre els serveis socioeducatius dels cinc barris on actuem: al Raval, a La Mina-Besòs, a Santa Coloma de Gramenet, a Badalona, i a Salt (Girona). Entre els regals, infants i adolescents han trobat joguines noves, com jocs de taula, cotxes de joguina i trencaclosques, material esportiu i material escolar, com pilotes i llapis de colors. 

 

Empreses i escoles col·laboradores

Les empreses que han col·laborat amb els Reis d’Orient i el tió al Casal dels Infants són: Forcadell, Sanygran, Site Spain, Barcelona Health Hub, Intas B2B, Asociación Seniors telefónica Barcelona, Dentsu, Eurofirms, Duty Free Dynamics, Bandai Namco Mobile, Tekman Education, Voluntariado y estrategia, Mediapro, Mercabarna, Willis Towers Watson, Startrans, Atos, Nuvolar, Socialpoint, Bcn Tech City, Wallapop, Linkia FP, Paperia Numa, Dynatrace, Funplus, Extia, Seitsa, Sanofi, Suárez de Vivero, Alcampo, Penguin Random House, Eqtic, You Planet.

Per la seva part, les escoles que han ajudat que cap nen ni nena del Casal es quedés sense regals aquestes festes són: Escola Mireia, Singuerlín, Escola Pia Sarrià, Escola Pia Granollers, Benjamin Franklin International School, Col·legi Montserrat, IPSI, Hospital del Mar Institut FP Sanitària, Institut La Bastida, Institut Ferran Tallada, Escola Sagrat Cor de Sarrià.

 

 

NotíciaInfants del Casal dels Infants obren regals gràcies a les escoles i empreses col·laboradores