Per Setmana Santa, garantim educació i lleure a més de 1.100 infants!

15/03/2019

Aquestes vacances de Setmana Santa al Casal dels Infants acompanyarem més de 1.100 infants en situació de vulnerabilitat a través d’activitats educatives i de lleure. I ho farem perquè, quan els centres educatius tanquen, necessitem més que mai garantir a aquests nens i nenes espais on aprendre, compartir i gaudir entre amics.

Com fem durant la resta de l’any a través dels nostres serveis socioeducatius, farem que aquests tres dies festius siguin inoblidables, amb excursions, jocs, tallers artístics, activitats esportives… També dedicarem una estona al reforç escolar, per repassar i consolidar el que els nens i nenes han après a l’escola.

Podrem fer-ho gràcies al suport de persones com tu, compromeses amb el dret dels infants a gaudir d’unes vacances educatives en igualtat d’oportunitats i condicions. També gràcies a moltes persones voluntàries que sumen el seu compromís al del nostre equip educatiu. El repte és gran, però junts ho aconseguirem!

Per poc que puguis, fes-ho possible! Aquesta Setmana Santa, fes un donatiu per al Casal dels Infants o vine a fer-hi voluntariat!  

Moltes gràcies!

NotíciaPer Setmana Santa, garantim educació i lleure a més de 1.100 infants!