La Tapa Solidària es posposa, però alguns restaurants participants fan servei a domicili!

8/10/2020

La Tapa Solidària es posposa, però tornarà l’any vinent amb més força! La iniciativa solidària, que va néixer el 2011 apadrinada per en Ferran Adrià, enguany no es podrà tirar endavant a犀利士
rran de les dificultats que genera la crisi de la Covid-19. En aquests anys, la Tapa Solidària ha mobilitzat el suport de la millor gastronomia a favor del Casal dels Infants, amb més de 226.000 euros recaptats per a l’acompanyament d’infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

Mentre esperem la 10a edició, us animem seguir demanant comandes per emportar als restaurants que han format part de la iniciativa i ofereixen servei a domicili. Menjareu molt bé i fareu costat a establiments que han demostrat, any rere any, el seu compromís amb els infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Aquí trobareu el llistat de restaurants paranticipants en la darrera edició.

Al Casal dels Infants, d’altra banda, seguirem centrant tots els seus esforços a vetllar pels drets dels qui tenen més obstacles per tirar endavant. Podeu col·laborar amb la nostra acció social aportant un donatiu o formant part del seu equip a través voluntariat.

Una abraçada molt forta a tots els restaurants participants de la Tapa Solidària i a tots i totes els qui hi heu col·laborat d’una manera o altra. Fins molt aviat!

NotíciaLa Tapa Solidària es posposa, però alguns restaurants participants fan servei a domicili!