Tech Spirit Barcelona impulsa una campanya solidària per renovar l'equip informàtic del Casal dels Infants

24/02/2020

Tech Spirit Barcelona, la iniciativa sorgida de manera espontània després de la cancel•lació del 4YFN i el Mobile Word Congress (MWC) que s’ha celebrat del 24 al 27 de febrer a la Casa Llotja de Mar, ha venut samarretes solidàries commemoratives de l’esdeveniment a un preu de 5 euros i destinarà els ingressos de les vendes a renovar l’equip informàtic del Casal dels Infants.

Es tracta d’una acció amb un valor enorme per apropar la tecnologia als més de 7.000 infants, joves i famílies que cada any participen en el Casal dels Infants a través de 55 serveis socioeducatius. L’objectiu immediat és que, gràcies a Tech Spirit Barcelona, l’associació aconsegueixi 25 nous ordinadors. Aquesta col·laboració és un exemple del que podem fer junts les empreses i les organitzacions socials per a qui més ho necessita a la nostra societat, i mostra la capacitat de reacció de la ciutat de Barcelona per haver pogut transformar una situació de crisi en una oportunitat.

Miquel Martí, conseller delegat de Barcelona Tech City, l’associació que impulsa el Tech Spirit Barcelona, ha valorat que l’esdeveniment va néixer de la voluntat d’un grup d’emprenedors per tornar a la ciutat de Barcelona part del que els ha aportat en el desenvolupament dels seus negocis: “Aquesta filosofia està arrelada en totes les accions de l’Associació, per involucrar-nos i contribuir a fer que la tecnologia sigui també un factor de cohesió social. Per aquest motiu ja fa temps que col•laborem amb el Casal dels Infants”.
 

NotíciaTech Spirit Barcelona impulsa una campanya solidària per renovar l'equip informàtic del Casal dels Infants