Infants de Santa Coloma celebren la graduació de “Tennis amb valors”

27/06/2023

La Fundació Tennis Barcelona, del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, va portar l’any passat al Casal dels Infants de Santa Coloma el seu projecte “Tennis amb valors”, que té l’objectiu d’apropar a nens i nenes en risc d’exclusió social l’esport del tenis amb classes cada setmana, acompanyats de monitors i monitores de la Fundació. El dilluns 29 de maig vam celebrar la graduació de “Tennis amb valors” del curs 2022-23, on els infants van compartir una tarda d’esport, jocs i berenar, i van rebre una medalla per la seva participació.

La col·laboració amb la Fundació Tennis Barcelona va començar el maig de 2022, va seguir durant l’estiu i es va reprendre per aquest curs, en el qual 75 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys del Centre Obert Anem i Tornem han format part de l’activitat. “Els infants gaudeixen molt de les classes i practiquen un esport poc habitual per ells i elles”, afirma la Laura Garcia, educadora responsable del Centre Obert Anem i Tornem. “Amb l’esport, aprenen a treballar en equip, aprenen sobre els seus límits i com superar-los, milloren l’autoestima i la realització personal”, afegeix. 

L’activitat s’ha fet al pati de l’escola Miguel de Unamuno tres cops al mes, i la Fundació Tennis Barcelona hi ha aportat tant l’equip de monitors i monitores com el material. “Volem que el tenis sigui un esport més democràtic, transmetre els seus valors i millorar la qualitat de vida dels infants en risc d’exclusió”, explicava la directora de la Fundació Tennis Barcelona, l’Anna Turull, en l’inici de les activitats l’any passat

 

Nens berenen amb una medalla penjada al coll després de la classe de tennis.

 

La graduació no vol dir que s’acabin les classes, ja que el tenis continuarà present durant el Casal d’estiu. Els dies 27 de juny, 4 i 11 de juliol, els nens i nenes que participin en les activitats d’estiu del Casal dels Infants de Santa Coloma tindran també l’oportunitat de provar el tenis i participar en les classes, de dues hores, que es faran aquests tres dies. 

NotíciaInfants de Santa Coloma celebren la graduació de “Tennis amb valors”