Torna el “Tot a punt”, el servei d’autoreparació textil comunitari i gratuït al Raval

16/09/2019

El “Tot a punt”, el servei d’autoreparació tèxtil comunitari i gratuït al barri del Raval de Barcelona que va engegar al gener un grup de dones participants del Casal dels Infants, torna a posar-se en marxa aquest dilluns 16 de setembre.

El servei obrirà als matins els dilluns i els dimecres (de 10 h a 13 h ) i a les tardes els dimarts i els dimecres (de 17.30 h a 19.30 h).

El taller està obert a totes les persones que vulguin reparar-se una peça de roba, aprenent tècniques de costura bàsiques com ara cosir un botó, arreglar un trau, estrènyer o eixamplar una màniga, etc. 

Les participants del “Tot a punt” que les atendran ja dominen aquests arranjaments i podran explicar-los bé com fer-los, ja que ara fa un any van rebre una formació en costura per part de Serveis Medioambientals
 

El “Tot a punt”, creat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, vol ser un espai de trobada i suport mutu per al veïnat del barri que sensibilitzi sobre la importància del reaprofitament. Així, el servei vol reivindicar una alternativa de consum solidària, que augmenti la capacitat d’estalvi de les famílies i que disminueixi l’impacte sobre el medi ambient.

NotíciaTorna el “Tot a punt”, el servei d’autoreparació textil comunitari i gratuït al Raval