Últimes entrades per al concert tribut a Queen (Play the Game) a favor dels joves del Casal dels Infants

9/01/2020

El 30 de gener arriba el cocert ‘Veus per la igualtat d’oportunitat dels joves’ tribut a Queen a càrrec de Play the Game, que es celebrarà a la sala Luz de Gas a les 21 h. Aconseguiu les últimes enrades disponibles a la web de The Project!

Els ingressos de les entrades es destinaran als serveis socioeducatius del Casal dels Infants que acompanyen a joves en situació de vulnerabilitat. Més enllà d’aquesta aportació, l’espectacle vol reivindicar que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder tirar endavant en igualtat de condicions.

Al Casal dels Infants acompanyem a joves en situació social de risc a través dels Casals Joves, un espai de lleure compartit, participació comunitària i reforç educatiu per a joves de 16 a 21 anys. També impulsem el Servei de Transició a l’Autonomia, que ofereix un habitatge compartit, un itinerari formatiu i el suport integral de l’equip educatiu i de persones voluntàries a joves sense habitatge estable. Apostem, així mateix, pel Programa de Formació i Inserció Laboral (FIL), que té com a objectiu reforçar les competències dels joves que hi participen i que comencin o redrecin el seu itinerari professional amb èxit.

NotíciaÚltimes entrades per al concert tribut a Queen (Play the Game) a favor dels joves del Casal dels Infants