Un tió ple de joguines i material escolar gràcies als donatius d’empreses col·laboradores

18/01/2022

Amb la tornada a l’escola després de les vacances de Nadal, centenars de nens i nenes participants del Casal dels Infants han pogut fer cagar el tió i obrir regals que contenien material escolar i joguines noves. Ho van fer possible les empreses col·laboradores que van participar en la recollida de joguines, fent un cop de mà al tió i als Reis d’Orient, amb l’esperit que cap nen ni nena es quedés sense regal aquest Nadal. Gràcies a elles, hem pogut protegir la il·lusió dels més petits en aquestes dates. 

Durant la recollida, que va estar activa durant el mes de desembre, al Casal vam rebre joguines noves, material escolar i material esportiu, que es van repartir entre els serveis socioeducatius de cada barri on actuem. Així, els nens i nenes han pogut obrir regals que contenien, entre altres, motxilles per anar a l’escola, jocs de cartes, jocs de taula, cotxes de joguina, plastilina, i menjar de joguina per les cuinetes.

Les empreses que han col·laborat amb els Reis d’Orient i el tió al Casal dels Infants perquè tots els nens i nenes tinguessin regals són: TDCX Spain, Tech Barcelona, Bayer, Mercabarna, Pura Vida, DMC Fay, Mantu, Idilia Foods, Stuart, Payfit, Atos, Kids and Us, Icekream, Sanofi, Henkel, Mediapro, Socialpoint, Outfit7, Lanco Toys, Seitsa, Soho House & Co, Ona Gràfica, Equivalenza, Fundación Ayesa, Bacardi, Alcampo Diagonal Mar, Penguin Random House, Abacus i Ayesa. 

Moltíssimes gràcies a totes! 

Fes possible que seguim fes costat a nens, nenes, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat

Fes voluntariat. Informa-te’n aquí.

Fes un donatiu aquí.

NotíciaUn tió ple de joguines i material escolar gràcies als donatius d’empreses col·laboradores