Veritas premia l’aprofitament alimentari del Servei de Transició a l’Autonomia

6/02/2018

La cadena de supermercats Veritas va concedir el passat gener un premi per valor de 100 euros en productes alimentaris al projecte Servei de Transició a l’Autonomia (STA) del Casal dels Infants.

Veritas col·labora amb l’associació des de fa gairebé un any, en el marc del projecte Pont Aliminetari. Aquesta iniciativa vol aconseguir que empreses del sector del càtering, l’hostaleria i la distribució d’aliments al detall donin el seu excedent alimentari (menjar que ja no es ven però que encara és perfectament consumible) a entitats que acompanyen col·lectius en situació de vulnerabilitat, evitant així el malbaratament de menjar.

El premi de Veritas vol ser un reconeixement al bon aprofitament que fa el Servei de Transició a l’Autonomia del donatiu d’excedent d’aliments del seu establiment al carrer Doctor Dou del barri del Raval, que cada dia algú del projecte recull.

El Servei de Transició a l’Autonomia del Casal dels Infants acompanya joves de 18 a 23 anys que, en el seu procés d’emancipació, s’han trobat sols, sense xarxa familiar ni social i sovint abocats a viure al carrer. El projecte els ofereix un entorn de suport, i compta amb 17 places d’habitatge en quatre pisos a Barcelona i un itinerari formatiu per potenciar les seves competències.

NotíciaVeritas premia l’aprofitament alimentari del Servei de Transició a l’Autonomia