Torna L’interval, el programa de ràdio de joves del Casal dels Infants

    L’interval ha tornat! El programa de ràdio que el curs passat va crear un grup de joves del Casal Jove Atles Raval del Casal dels Infants es torna a emetre cada dijous de 17 h a 18 h a Ràdio Ciutat Vella (100.5 FM), la ràdio gestionada per l’Associació de Veïns del Raval.

    La nova temporada del programa va arrencar dijous 5 de desembre amb un equip renovat —la majoria joves que han fet el salt del Casal Obert d’Adolescents al Casal Jove Atles aquest any—   i molts temes interessants per tractar. L’objectiu de L’interval segueix sent parlar i reflexionar sobre temes socials que interessen als joves i a la gent que viu o treballa al barri del Raval de Barcelona.

    El primer L’interval d’aquest curs va girar al voltant del feminisme i de com els joves el veuen. Després d’una repassada a notícies destacades dels darrers dies amb l’informatiu, l’equip va rebre com a entrevistada a la Susana Arias, cap del Servei de Mediació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), per parlar de l’exposició Feminismes! i de la relació del CCCB amb els joves del Raval.

    Durant la tertúlia, els i les joves es van posicionar amb relació al feminisme i van compartir experiències personals com a punt de partida de reflexions força interessants: des de com vivim les desigualtats de gènere en els espais compartits i en la nostra intimitat fins a com es tradueix el masclisme en la desigualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Finalment, en la secció de cultura van rebre a l’estudi en Nico, de l’Ateneu del Raval, amb qui van parlar de la festa del Dia del Migrant que es celebrarà el 15 de desembre a la Rambla del Raval.