Casal Familiar, activitats amb infants i les seves famílies

  Enviat per voluntariat el dt., 09/08/2022 - 18:06
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l'equip educatiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i famílies en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, tallers, sortides, visites, sempre amb la guia i suport dels responsables de l'equip.

  Perfil

  Persones majors de 21 anys amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants de 3 a 12 anys i les seves famílies i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  Santa Coloma de Gramenet
  Barcelona (Raval)
  Salt (Gironès)
  Sant Adrià de Besòs (Mina)

  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Mínim un dia a la setmana durant un mínim de tres mesos
  0

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?