Casal Familiar, activitats amb infants i les seves famílies

Descripció

Cerquem persones voluntàries que vulguin col·laborar en un projecte educatiu amb infants i famílies en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, tallers, sortides, visites on participen els adults de la familia (mare, pare) juntament amb els seus fills/es, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip. Realitzem tot tipus d’activitats lúdiques i de reforç a l’escolarització, amb especial énfasis en ludoteques compartides enfocades a infants de 0 a 3 anys o espais de deures compartits per a infants de primària.

Tenim activitats de matí (de 10h a 12h aprox) o de tarda (de 17h a 19h aprox.)

Eixos

Infància i adolescència | Petita infància i famílies

Seus

El Casal dels Infants de Salt,El Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet,El Casal dels Infants del Besòs i La Mina,El Casal dels Infants del Raval

Perfil

Busquem persones majors de 21 anys amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants de 3 a 12 anys i les seves famílies i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de formar part del nostre equip de voluntariat.

On

Santa Coloma de Gramenet
Barcelona (Raval)
Salt (Gironès)
Sant Adrià de Besòs (Mina)

Data d’inici

02/10/2023

Data de
finalització

31/07/2024
Casal Familiar, activitats amb infants i les seves famílies