Reforç Escolar i activitats d'oci amb alumnes de primària i secundària

  Enviat per voluntariat el dc., 10/08/2022 - 10:36
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l'equip educatiu durant el curs escolar per a col·laborar en un projecte educatiu amb nens en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen a dinamitzar activitats, jocs, suport a l'estudi,... sempre amb la guia i suport de l'equip educatiu.

  Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos.

  Perfil

  Persones majors de 18 anys (per a infància) i majors de 21 anys (per a adolescents) amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants o adolescents i amb especial sensibilitat amb col•lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  Badalona (Sant Roc i Llefià)
  Barcelona (Raval i Besòs)
  Salt (Gironès)
  Sant Adrià de Besòs (Mina)
  Santa Coloma de Gramenet

  Dedicació requerida
  Una tarda a la setmana durant 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Una tarda a la setmana, entre dilluns i divendres, de 16 a 20h aprox.
  0

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?