Reforç Escolar i activitats d’oci amb alumnes de primària i secundària

Descripció

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu durant el curs escolar per a col·laborar en un projecte educatiu amb infants i/o adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, suport a l’estudi,… sempre amb la guia i suport de l’equip educatiu.

Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínim és d’una tarda a la setmana durant 3 mesos.

Eixos

Infància i adolescència | Petita infància i famílies

Seus

El Casal dels Infants de Badalona,El Casal dels Infants de Salt,El Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet,El Casal dels Infants del Besòs i La Mina,El Casal dels Infants del Raval

Perfil

Busquem persones majors de 18 anys (per a infància) i majors de 21 anys (per a adolescència) amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants o adolescents i amb especial sensibilitat amb col•lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de formar part del nostre equip de voluntariat.

On

Badalona (Sant Roc i Llefià)
Barcelona (Raval i Besòs)
Salt (Gironès)
Sant Adrià de Besòs (Mina)
Santa Coloma de Gramenet

Dedicació
requerida

Una tarda a la setmana durant 3 mesos

Data d’inici

18/09/2023

Data de
finalització

14/06/2024
Reforç Escolar i activitats d’oci amb alumnes de primària i secundària