Servei Sociojurídic

  Enviat per victoria el dj., 13/09/2018 - 14:51
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries amb coneixements en Dret (advocats, llicenciats en Dret, estudiants d'últims cursos), d'altres professionals amb coneixement jurídics, així com persones amb coneixements i/o estudis en Relacions Laborals o Ciències del treball. Preferentment especialitzats en temes específics com estrangeria, dret de família, nocions en aspectes d'habitatge, així com coneixements en legislació laboral i seguretat social. Les tasques consisteixen en oferir un primer assessorament en temes legals a persones sense recursos econòmics i amb necessitat de suport legal, per, desprès, poder fer acompanyaments, tasques administratives i/o derivacions a altres entitats.

  Eixos
  Perfil

  Cerquem diferents persones amb estudis de Dret i preferentment especialitzats en estrangeria, dret de família, nocions en termes d'habitatge, gestoria, aspectes legals, etc. Es requereixen persones amb motivació, compromís i sensibilitat pel sector social. amb moltes ganes de col·laborar activament i amb capacitat d’analitzar i resoldre problemes. Es requereix certa autonomia en les tasques encomanades. Capacitat d’aprenentatge i de treball en equip.

  Dedicació requerida
  Mínim un dia a la setmana. Mínim 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Matins o Tardes. De dilluns a divendres (3h/dia)

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objetiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail a voluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, trúca'ns al 93 317 00 13.

  Escull una seu

   Fem sessions informatives a diferents seus del Casal dels Infants (Barcelona, Badalona i Salt). Tria on et va millor venir i apunta't!

  En quin idioma prefereixes rebre les notificacions?