Servei Sociojurídic Comunitari

Descripció

Cerquem persones voluntàries amb coneixements en Dret (advocats, llicenciats en Dret, estudiants d’últims cursos), d’altres professionals amb coneixement jurídics. Preferentment especialitzats en temes específics com estrangeria, dret de família, nocions en aspectes d’habitatge, així com coneixements en legislació laboral i seguretat social. Les tasques consisteixen en oferir un primer assessorament en temes legals a persones sense recursos econòmics i amb necessitat de suport legal, per, desprès, poder fer acompanyaments, tasques administratives i/o derivacions a altres entitats.

Eixos

Comunitat Casal dels Infants

Seus

El Casal dels Infants de Badalona,El Casal dels Infants de Salt,El Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet,El Casal dels Infants del Besòs i La Mina,El Casal dels Infants del Raval

Perfil

Persones majors de 18 anys, amb estudis de Dret i preferentment especialitzats en estrangeria, dret de família, nocions en termes d’habitatge, gestoria, aspectes legals, etc. Es requereixen persones amb motivació, compromís i sensibilitat pel sector social, amb moltes ganes de col•laborar activament i amb capacitat d’analitzar i resoldre problemes. Es requereix certa autonomia en les tasques encomanades. Capacitat d’aprenentatge i de treball en equip.

On

Badalona (Llefià)
Barcelona (Raval)
Salt (Gironès)
Sant Adrià de Besòs (Mina)
Santa Coloma de Gramenet

Dedicació
requerida

Un matí o una tarda a la setmana durant 3 mesos

Data d’inici

18/09/2023

Data de
finalització

26/07/2024
Servei Sociojurídic Comunitari