Servei Sociojurídic Comunitari

  Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 17:28
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries amb coneixements en Dret (advocats, llicenciats en Dret, estudiants d'últims cursos), d'altres professionals amb coneixement jurídics. Preferentment especialitzats en temes específics com estrangeria, dret de família, nocions en aspectes d'habitatge, així com coneixements en legislació laboral i seguretat social. Les tasques consisteixen en oferir un primer assessorament en temes legals a persones sense recursos econòmics i amb necessitat de suport legal, per, desprès, poder fer acompanyaments, tasques administratives i/o derivacions a altres entitats.

   

  Eixos
  Perfil

  Persones majors de 18 anys, amb estudis de Dret i preferentment especialitzats en estrangeria, dret de família, nocions en termes d'habitatge, gestoria, aspectes legals, etc. Es requereixen persones amb motivació, compromís i sensibilitat pel sector social, amb moltes ganes de col•laborar activament i amb capacitat d’analitzar i resoldre problemes. Es requereix certa autonomia en les tasques encomanades. Capacitat d’aprenentatge i de treball en equip.

  On

  Badalona (Llefià)
  Barcelona (Raval)
  Salt (Gironès)
  Sant Adrià de Besòs (Mina)
  Santa Coloma de Gramenet
   

  Dedicació requerida
  Un matí o una tarda a la setmana durant 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Un matí o una tarda a la setmana (4h/dia, aprox), entre dilluns i divendres.
  0

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?