Unitat d’Escolarització Compartida, competències bàsiques i tallers amb adolescents d’ESO en horari escolar

  Enviat per voluntariat el dc., 18/08/2021 - 10:36
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per a col•laborar en la UEC, on treballem amb alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació a l’entorn escolar. Aquest espai els permet continuar amb l’ESO en un grup reduït per treballar aspectes personals (l’esforç, la constància, la participació, el respecte, el diàleg, etc.) i també aspectes acadèmics (assignatures curriculars de l’ESO i assignatures específiques que facilitin desenvolupar habilitats artístiques, manipulatives, etc.)
  Les tasques de les persones voluntàries consisteixen en acompanyar als adolescents als diferents espais de reforç escolar, esports i tallers. Sempre amb la guia i acompanyament de l’equip educatiu.
   

  Seus
  Perfil

  Persones majors de 25 anys, preferiblement amb experiència amb adolescents, sociables, que sàpiguen posar límits, que els agradi ensenyar i transmetre amb paciència, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  Barcelona (Raval)

  Dedicació requerida
  Un matí a la setmana, entre dilluns i divendres durant 3 mesos (mínim)
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Un matí a la setmana, entre dilluns i divendres, de 9h a 14h aprox.
  0

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?