EL CASAL DELS INFANTS DEL MARROC

  Els menors que van començar a arribar des del Marroc a Barcelona, l’estiu del 1999, sense cap companyia adulta, i que vàrem acollir en col·laboració amb la Direcció General d’Atenció a la Infància, ens fan viatjar a Tànger per conèixer per què venen i abandonen casa seva a una edat tan temprana i sense cap garantia ni suport.

  Ens vam proposar començar a treballar amb les associacions locals de Tànger per acompanyar-les en l’enfortiment de les seves capacitats i coneixements, de manera que poguessin generar propostes educatives i socials per als infants i joves dels barris perifèrics de la ciutat. Oportunitats reals per poder tenir un futur a casa seva.

  Avui, de la mà de 33 associacions locals, amb les quals compartim visió i objectius, treballem als barris més desafavorits de Tànger i Casablanca, per millorar les oportunitats d’infants, joves, famílies i dones.

  “Treballem amb 33 associacions locals, per al dret a l’educació i la igualtat d’oportunitats de més de 3.800 infants, joves i dones, als barris més vulnerables de Tànger i Casablanca.”

   

  Coneix més sobre la nostra acció social a Marroc

  SEU MARROC

  Florencia Lot Nº09, Etg. Nº2
  Appt. Nº4 Route de Rabat
  Av du FAR
  Tanger
  Tel. +12 539 318 275
  infomaroc@casaldelsinfants.org

  Projectes que desenvolupem a Marroc

  • Incorpora
  • DAPP: Joves, participació i ocupació
  • RASSIF