EMERGÈNCIA COVID-19:
MOLTS INFANTS
NO TENEN COBERTES LES NECESSITATS BÀSIQUES

SIGNA a favor de mesures urgents que garanteixin condicions dignes per als infants amb més vulnerabilitat

SIGNA a favor de mesures urgents que garanteixin condicions dignes per als infants amb més vulnerabilitat

SITUACIÓ ACTUAL

 

El context actual d’emergència sanitària i social provocada per la Covid-19 ha agreujat exponencialment la situació de vulnerabilitat de moltes famílies que no poden garantir les necessitats bàsiques dels seus fills i filles. Una realitat que no pot esperar a ser atesa.

Tot i que les diferents administracions estan activant i reorganitzant prestacions econòmiques, la complexitat del repartiment i la dificultat en sol·licitar les ajudes fa que encara no hagin arribat a totes les famílies que les necessiten. A més a més, moltes d’elles no estan cobertes per aquestes ajudes institucionals i han de sostenir un dia a dia que es complica amb el pas dels dies.

L’ALIMENTACIÓ, UNA NECESSITAT QUE NO POT ESPERAR

 

 

Tot l’equip del Casal dels Infants ens mantenim al costat dels infants, joves i famílies per atendre i gestionar les seves necessitats més urgents davant aquesta situació d’emergència sanitària i social.

Treballem perquè cap família quedi exclosa de les xarxes d’ajuda davant aquesta situació de vulnerabilitat tan excepcional, però no podem fer-ho sols. Per això, reclamem respostes àgils a l’administració pública per garantir, ara més que mai, els seus drets bàsics.

SIGNA SI ESTÀS D’ACORD i ajuda’ns a sumar més veus per demanar mesures urgents i àgils que garanteixin posar al centre els infants en totes les decisions i cobrir aquestes necessitats que no poden esperar a ser ateses.

S’han de prioritzar mesures i recursos que cobreixin les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables.

SIGNA a favor de mesures urgents que garanteixin condicions dignes per als infants amb més vulnerabilitat i que més han patit el cop de la COVID-19

Vull conèixer més informació sobre l’accés a l’educació a Catalunya en l’etapa dels 0 als 3 anys

Barcelona |Badalona |Sant Adrià de Besòs |Santa Coloma de Gramenet |Salt |Marroc

Què pots fer tuSigna les nostres peticionsMolts infants no tenen cobertes les necessitats bàsiques