MÉS ESPAIS DE SUPORT I AJUDES
PER A LES MARES MÉS VULNERABLES

SIGNA per aconseguir més espais de suport i ajudes per a les mares més vulnerables

SIGNA per aconseguir més espais de suport i ajudes per a les mares més vulnerables

 

SITUACIÓ ACTUAL

 

La falta de xarxes de suport, les dificultats per accedir a l’habitatge o trobar una feina que es pugui compaginar amb la maternitat són alguns dels problemes als quals han de fer front moltes famílies. En el cas de les mares nouvingudes o a càrrec de famílies monoparentals, aquesta situació és encara més complicada i agreuja la seva situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social, cada vegada més difícil de revertir.

Hem de fer-los costat perquè puguin tirar endavant. Necessiten tenir accés a espais de suport i acompanyament per a la criança dels seus fills i filles, on puguin continuar el desenvolupament de les seves capacitats i tirar endavant amb les seves famílies.

Uneix-te a la nostra veu i sumem forces per continuar influint en les institucions públiques i aconseguir juntes que les dones i famílies en situació de major vulnerabilitat rebin el suport que necessiten per tirar endavant.

QUÈ FEM AL CASAL DELS INFANTS?

 

Algunes mares com la Tamara, participant del programa maternoinfantil Vincles, troben en el Casal dels Infants un espai de confiança que els dona suport en la criança dels seus fills i filles, en aquest moment tan vulnerable de les seves vides.

El programa Vincles acull cada any més de 300 mares i els seus nadons i els ofereix acompanyament materno-infantil en un espai on enforteixen els lligams amb altres mares en situacions similars. Així mateix, els permet continuar el seu propi desenvolupament per a la inserció social i laboral.

Suma la teva veu en favor de la creació d’espais de suport i inserció sociolaboral per a mares en situació de vulnerabilitat que garanteixin el seu benestar i el de les seves famílies. 

Vull conèixer més informació sobre l’accés a l’educació a Catalunya en l’etapa dels 0 als 3 anys

Barcelona |Badalona |Sant Adrià de Besòs |Santa Coloma de Gramenet |Salt |Marroc

Què pots fer tuSigna les nostres peticionsMÉS ESPAIS DE SUPORT I AJUDES PER A LES MARES MÉS VULNERABLES