Formació en oficis

Aula de Neteja

Projecte de capacitació laboral per a persones en edat laboral,  que mostrin interès en formar-se en sector de la neteja

Es tracta d'una formació tecnificadora que busca millorar l'ocupabilitat de les persones mitjançant la  millora en les seves competències transversals i les competències tècniques vinculades al sector de la neteja.

Treballant en digital

.

 

 

L'objectiu d'aquesta formació és acompanyar als i les participants en el procés d'obertura cap a la tecnologia, facilitant-los les eines necessàries per assumir aquest nou repte de cara a millorar les seves condicions de vida.

Obert a totes les persones en edat laboral.

Aula del pa.

Projecte de capacitació laboral per a persones en edad laboral,  que mostrin interès en formar-se en sector de pa.

Es tracta d'una formació tecnificadora que busca millorar l'ocupabilitat de les persones mitjançant la  millora en les seves competències transversals i les competències tècniques vinculades al sector del forn, venda i distribució. 

Rumb a la Feina

.

Itineraris d'nserció sòciolaboral individualitzats per a residents en edat laboral dels municipis de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià del Besós. Portem a terme activitats d'acompanyament en la recerca de feina, tallers de Cv, d'informàtica i intermediació laboral. A part realitzem formació tècnica en: