Aquest Sant Jordi: la teva rosa, el seu escut!

1/04/2019

S’apropa Sant Jordi i aquest any volem que celebris la diada fent-nos costat. Perquè al Casal dels Infants tenim el convenciment que l’educació pot transformar la realitat de molts infants i joves. En altres paraules, davant qualsevol drac, tingui la forma que tingui —sigui la de la desigualtat, la pobresa o l’exclusió— l’educació és sempre el millor escut! Per això acompanyem cada any més de 7.000 infants, joves i famílies a través d’activitats educatives i de lleure. 

Com pots col•laborar amb el Casal dels Infants aquest Sant Jordi? 

 

Si formes part d’una empresa:

– Regala roses solidàries al vostre equip

– Munta la vostra parada de roses solidàries en benefici del Casal dels Infants.

Reserveu les vostres roses solidàries aquí: Roses Casal dels Infants 

Gràcies a la col•laboració amb Roses Sant Jordi i al seu projecte social Roses Solidàries, podem oferir-vos les millors roses i la millor entrega. L’equip de “Roses Sant Jordi” us farà arribar el número de roses que vulgueu, preparades i embolicades. Des del Casal dels Infants us enviarem adhesius perquè pugueu identificar cada rosa com a solidària.
Aquí trobareu com encarregar les vostres roses solidàries. Podeu reservar-les fins al 12 d’abril.

 

Si formes part d’una escola o un institut:

– Vendre roses solidàries al vostre equip educatiu

Reserveu les vostres roses solidàries aquí: Roses Casal dels Infants 

En col•laboració amb l’empresa “Roses Sant Jordi”, que us farà arribar el número de roses que vulgueu, preparades i embolicades. Atenció, l’entrega es farà el dilluns 22 d’abril on indiqueu (dilluns de Pasqua). Des del Casal dels Infants us enviarem adhesius perquè pugueu identificar cada rosa com a solidària. El 100% de les roses solidàries es destinaran als projectes de reforç escolar diari per a infants i adolescents.
Aquí trobareu com encarregar les vostres roses solidàries. Podeu reservar-les fins al 12 d’abril.

– Recollir llibres de text en bon estat dels cicles de primària i secundària

Els espais de reforç escolar diari per a infants i adolescents necessiten suport perquè l’equip de voluntaris dels espais de deures i d’estudi puguin seguir el temari que s’ha d’entendre i reforçar. Feu una crida perquè les famílies els portin a la parada solidària per Sant Jordi. Tothom tindrà un detall d’agraïment.

 

Si sortiràs a fer un volt per Barcelona i compraràs una rosa:

– Compra la teva rosa solidària a la nostra parada a la Rambla Catalunya de Barcelona

Us indicarem la nostra ubicació exacta a través de les xarxes socials. El 100% de les roses solidàries es destinaran als projectes de reforç escolar diari per a infants i adolescents. Podràs fer-te una foto amb el nostre mural de Sant Jordi i llegir l’obra guanyadora del concurs de relats en què han participat els i les joves del Casal dels Infants. 

 

Si passejaràs pels barris on actuem:
Si aquest Sant Jordi passejaràs pels barris del Raval o el Besòs i el Maresme de Barcelona, pel Raval, Santa Rosa o Fondo (Santa Coloma de Gramenet), per Llefià o Sant Roc (Badalona), per La Mina (Sant Adrià de Besòs) o pel municipi de Salt, potser et creuaràs amb els infants i joves del Casal dels Infants fent activitats amb altres entitats del territori per celebrar la diada i reivindicar l’educació, el lleure i la participació comunitària.

 

NotíciaAquest Sant Jordi: la teva rosa, el seu escut!