Com pots ajudar el Casal dels Infants a protegir la il·lusió aquest Nadal?

1/12/2021

Som a les portes del 2022 i aviat farà dos anys de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. Les conseqüències de la crisi sanitària s’han extrapolat a molts àmbits de la vida i han provocat l’augment d’unes desigualtats que ja existien i que afecten nombroses famílies a casa nostra. Com hem d’encarar les festes sense perdre l’esperança? Al Casal dels Infants volem protegir la il·lusió dels nens, nenes, joves i les seves famílies, i creiem que la millor manera de fer-ho, ara i durant tot l’any, és garantir els seus drets.

 

En un context on 1 de cada 3 infants a Catalunya viu sota el llindar de risc de pobresa, les seves condicions de vida estan en perill. Des del Casal, ara més que mai, volem seguir actuant per evitar-ho. I et volem demanar la teva ajuda per poder seguir-ho fent. 

Com ens pots fer costat perquè l’any que ve seguim acompanyant als 6.000 infants, joves i les seves famílies a través dels nostres 54 serveis socioeducatius

  • Fes un donatiu

Aquí podràs fer el teu donatiu de forma ràpida i senzilla. Per poc que puguis, la teva ajuda tindrà un impacte directe en el dia a dia dels infants, joves i famílies que acompanyem cada dia. Gràcies a la teva contribució, podrem protegir la infància en risc amb suport i acompanyament, i fer costat a les seves famílies perquè se sentin segures, enxarxades i amb eines per tirar endavant, ara i cada dia de l’any.

  • Fes el teu regal solidari 

També pots fer un donatiu en forma de regal solidari aquí per als infants i joves en risc d’exclusió social que participen en el Casal dels Infants. Aquest regal servirà per enfortir l’educació de nois i noies que han crescut en circumstàncies de desavantatge i vulnerabilitat. Pots triar entre 8 regals solidaris, des d’un kit de material escolar i de joc per a un infant fins a un trimestre de suport en estudis i orientació professional per a un jove. Després de fer el teu regal solidari, rebràs per correu electrònic una postal solidària per compartir amb la teva gent més propera.

  • Aconsegueix la ‘tote bag’ feta en col·laboració amb Muji

Com ja van fer nens i nenes del Raval i Besòs i La Mina per celebrar el Dia de la Terra, aquest Nadal el Casal dels Infants i Muji han col·laborat per treure una bossa de tela o ‘tote bag’ per aquestes festes. El disseny de la bossa està fet amb dibuixos originals de participants del Casal dels Infants del Raval del grup de Mitjans, de 6 a 8 anys. Pots trobar la teva bossa a les botigues Muji de Passeig de Gràcia i L’Illa Diagonal a Barcelona i a les botigues de Madrid, disponibles a partir del 4 de desembre. Les bosses tenen un preu de 4,95 €, i tot el que es recapti anirà íntegrament a garantir els serveis educatius i socials del Casal. 

  • Compra la bossa del Casal dels Infants a Abacus

També a Abacus podràs comprar una bossa de tela del Casal dels Infants, d’un disseny diferent de l’anterior, però feta igualment amb les produccions artístiques de nens i nenes del Casal. La bossa estarà disponible durant la tercera setmana de desembre a les botigues Abacus de Barcelona (Enric Granados, Ausiàs Marc i Illa Diagonal), Santa Coloma de Gramenet, Cornellà del Llobregat i Badalona (Francesc Macià i Centre Comercial Màgic Badalona). El preu de la bossa és de 10 €. El que es recapti estarà destinat íntegrament a garantir els serveis educatius i socials del Casal.

  • Si ets una empresa, col·labora amb el Casal dels Infants

Des del Casal dels Infants establim aliances amb les empreses, des de programes d’inserció laboral, col·laboracions  per sostenir  la tasca del Casal fins a projectes nous en aliança que donen respostes a noves necessitats. Si en aquests temps d’accions solidàries t’interessa col·laborar amb el Casal, posa’t en contacte amb nosaltres a csavin@casaldelsinfants.org i trobem una manera de treballar conjuntament. 

NotíciaCom pots ajudar el Casal dels Infants a protegir la il·lusió aquest Nadal?