Xiula organitza un concert solidari a favor del Casal dels Infants

18/09/2023

Ritme i solidaritat assegurats al concert de Xiula! El grup musical farà un concert solidari a favor del Casal dels Infants. Serà el pròxim 20 d’octubre, a les 18 h, a la mítica sala La Paloma (carrer del Tigre, 27). Els diners recaptats es destinaran al Casal dels Infants perquè puguem continuar donant suport a prop de 7.000 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. El donatiu per a una entrada és d’un mínim de 10 €, i els menors de tres anys entren de manera gratuïta. 

ACONSEGUIU AQUÍ LES VOSTRES ENTRADES

El concert solidari, amb el nom “Els somnis no s’aturen”, serà una experiència única d’animació musical. L’espectacle inclou cançons que animen a tota mena de públics, començant pels més petits i petites. En les seves cançons, el grup català treballa amb continguts crítics i amb esperit. També estan molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de la nostra societat. 

Amb aquest concert solidari, Xiula ajudarà el Casal a seguir la seva acció social amb infància en risc i les seves famílies a Barcelona, Santa Coloma, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Salt (Girona). 

NotíciaXiula organitza un concert solidari a favor del Casal dels Infants