L’Escola d’Estiu omple Llefià d’activitats comunitàries

2/07/2024

Aquest juliol, per tercer any consecutiu, torna l’Escola d’Estiu al Casal dels Infants de Badalona. Es tractat d’una la programació d’activitats comunitàries i tallersal barri de Llefià, gratuïts i oberts a la participació de tothom.

L’objectiu de l’Escola d’Estiu és dinamitzar un espai que sigui un punt de trobada, d’intercanvi i d’aprenentatge per al veïnat. Vol fomentar la participació comunitària durant l’estiu i garantir estones de gaudi compartit a infants i famílies, enforteint els lligams al barri.

Les propostes d’activitats són molt variades, cadascuna o bé adaptada a un grup d’edat concret o bé oberta a tot el públic. Així, hi ha tallers orientats a la promoció d’hàbits saludables i de cuina, tallers artístics, com de fotografia, costura o experimentació amb il·luminació, i d’esports, com el ioga. També hi ha activitats per desenvolupar diferents aprenentatges, com la ludoteca en català per a famílies i infants de 0 a 6 anys, i un Speed Dating per practicar entrevistes de feina amb empreses. Per a joves, hi ha una activitat de jocs de rol, i també hi haurà espai per aun mercat d’intercanvi amb d’objectes de segona mà per a totes les persones i famílies del barri.

 

La programació de l'Escola d'Estiu del Casal dels Infants a Llefià consisteix en activitats comunitàries gratuïtes per a infants i famílies.

Programa de l’Escola d’Estiu del Casal dels Infants a Llefià

 

Com a novetat aquest any, s’ha incorporat una de les activitats del Tic Tac, el programa transversal del Casal dels Infants per a la inclusió digital. A l’activitat Makey Makey s’utilitza un dispositiu d’interfície per experimentar amb la conducció d’electricitat entre diferents materials.

Com apuntar-se a les activitats de l’Escola d’Estiu del Casal dels Infants de Badalona?

Les activitats es faran a la Betsaida, la nostra seu a Badalona (carrer de les Monges, 2-6). Són obertes i gratuïtes, i es recomana reservar plaça, ja que participar-hi està subjecte a la disponibilitat de places. Es pot fer la seserva trucant al 931990390 o escrivint un correu electrònic a badalona@casaldelsinfants.org.

NotíciaL’Escola d’Estiu omple Llefià d’activitats comunitàries