Badalona

Formació i Inserció Laboral

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 17:56

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip socioeducatiu per a col•laborar en un projecte de Formació i Inserció Laboral amb joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als joves les diferents activitats (classes de castellà, català, anglès, matemàtiques, recerca activa de feina, etc.)  per facilitat la seva incorporació al món laboral. 

Servei Sociojurídic Comunitari

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 17:28

Cerquem persones voluntàries amb coneixements en Dret (advocats, llicenciats en Dret, estudiants d'últims cursos), d'altres professionals amb coneixement jurídics. Preferentment especialitzats en temes específics com estrangeria, dret de família, nocions en aspectes d'habitatge, així com coneixements en legislació laboral i seguretat social. Les tasques consisteixen en oferir un primer assessorament en temes legals a persones sense recursos econòmics i amb necessitat de suport legal, per, desprès, poder fer acompanyaments, tasques administratives i/o derivacions a altres entitats.

Casal Jove, reforç acadèmic i activitats lúdiques per a joves de 16 a 21 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 16:17

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu joves de 16 a 21 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç acadèmic i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Centre obert infantil de 3 a 12 anys i Centre obert adolescent de 12 a 16 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:34

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç escolar i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Espai Tecnològic Comunitari

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:00

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip socioeducatiu per a col•laborar en un projecte que treballa diferents tipus d’activitats incorporant les noves tecnologies en aquestes (manualitats, audiovisuals, tallers de robòtica, etc.). Les tasques consisteixen en acompanyar als infants, adolescents, joves o famílies en la realització de les diferents activitats. 

Vincles, activitats amb mares i infants menors de 3 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 13:54

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de materno-infantil que treballa amb mares i els seus nadons menors de 3 anys. Les tasques consisteixen en donar suport en la cura dels infants, jocs, sortides i ajut en la preparació de l’aula i les activitats, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 11:45

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de reforç escolar del amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als infants i adolescents en el reforç escolar (adquisició d’hàbits d’estudi, fer deures, repàs d’assignatures a examinar, etc.).

Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos.