Enviat per casaldelsinfan… el dc., 05/08/2020 - 11:38

  EMERGÈNCIA COVID-19:
  MOLTS INFANTS NO TENEN COBERTES LES NECESSITATS BÀSIQUES

  SIGNA a favor de mesures urgents que garanteixin condicions dignes per als infants amb més vulnerabilitat

  SITUACIÓ ACTUAL

  El context actual d’emergència sanitària i social provocada per la Covid-19 ha agreujat exponencialment la situació de vulnerabilitat de moltes famílies que no poden garantir les necessitats bàsiques dels seus fills i filles. Una realitat que no pot esperar a ser atesa.

  Tot i que les diferents administracions estan activant i reorganitzant prestacions econòmiques, la complexitat del repartiment i la dificultat en sol·licitar les ajudes fa que encara no hagin arribat a totes les famílies que les necessiten. A més a més, moltes d’elles no estan cobertes per aquestes ajudes institucionals i han de sostenir un dia a dia que es complica amb el pas dels dies.

  SIGNA ARA

  L’ALIMENTACIÓ, UNA NECESSITAT QUE NO POT ESPERAR

  Tot l'equip del Casal dels Infants ens mantenim al costat dels infants, joves i famílies per atendre i gestionar les seves necessitats més urgents davant aquesta situació d’emergència sanitària i social.

  Treballem perquè cap família quedi exclosa de les xarxes d’ajuda davant aquesta situació de vulnerabilitat tan excepcional, però no podem fer-ho sols. Per això, reclamem respostes àgils a l’administració pública per garantir, ara més que mai, els seus drets bàsics.

  SIGNA SI ESTÀS D'ACORD i ajuda’ns a sumar més veus per demanar mesures urgents i àgils que garanteixin posar al centre els infants en totes les decisions i cobrir aquestes necessitats que no poden esperar a ser ateses.

  S’han de prioritzar mesures i recursos que cobreixin les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables.

  SIGNA a favor de mesures urgents que garanteixin condicions dignes per als infants amb més vulnerabilitat i que més han patit el cop de la COVID-19

  Des de 1983, treballant per la igualtat d'oportunitats d'infants i joves en risc d'exclusió social.

  Barcelona |Badalona |Sant Adrià de Besòs |Santa Coloma de Gramenet |Salt |Marroc