El Casal dels Infants renova el segell Dona amb confiança

26/09/2023

Estem d’enhorabona. El Casal dels Infants renova el segell Dona amb confiança, un reconeixement de la Fundació Lealtad a la transparència i les bones pràctiques de l’associació que pretén visibilitzar la nostra feina i donar més confiança als col·laboradors de l’entitat.

Durant el procés de renovació s’ha contrastat el bon funcionament dels òrgans de govern del Casal dels Infants, l’ús eficient dels recursos, la sostenibilitat de l’entitat i la fiabilitat de la nostra comunicació, així com la coherència de les nostres activitats amb la missió de la nostra acció social, entre altres.

El segell és un reconeixement a la nostra acció social, a través de la qual garantim acompanyament cada any a 7.000 infants, adolescents, joves, mares i pares en risc d’exclusió social. Actuem al barri del Raval i del Besòs i el Maresme (Barcelona); a la Mina i el Besòs (Sant Adrià de Besòs); a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Grament); a Llefià i Sant Roc (Badalona) i al municipi de Salt (Girona).

9 principis de transparència i bones pràctiques

Els 9 principis de transparència i bones pràctiques de gestió que s’han comprovat són els següents:

1. Missió clara i pública

2. Planificació, seguiment i anàlisi d’impacte

3. Òrgan de govern independent, actiu i públic

4. Finançament diversificat i transparente

5. Control de l’ús dels fons

6. Sostenibilitat financera

7. Comunicació transparent i veraç

8. Voluntariat format i participatiu

9. Qüestions normatives

 

Com veus, som de confiança. Ajuda’ns a seguir fent costat a infants, adolescents, joves i famílies en risc d’exclusió social.

Fes un donatiu aquí.

Fes voluntariat aquí.

NotíciaEl Casal dels Infants renova el segell Dona amb confiança