Petita infància i famílies

Vincles, activitats amb mares i infants menors de 3 anys

Enviat per voluntariat el dc., 10/08/2022 - 11:15

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l'equip educatiu per col·laborar en un projecte de materno-infantil que treballa amb mares i els seus nadons menors de 3 anys. Les tasques consisteixen en donar suport en la cura dels infants, jocs, sortides i ajut en la preparació de l'aula i les activitats, sempre amb la guia i suport dels responsables de l'equip.

Reforç Escolar i activitats d'oci amb alumnes de primària i secundària

Enviat per voluntariat el dc., 10/08/2022 - 10:36

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l'equip educatiu durant el curs escolar per a col·laborar en un projecte educatiu amb nens en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen a dinamitzar activitats, jocs, suport a l'estudi,... sempre amb la guia i suport de l'equip educatiu.

Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos.

Casal Familiar, activitats amb infants i les seves famílies

Enviat per voluntariat el dt., 09/08/2022 - 18:06

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l'equip educatiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i famílies en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, tallers, sortides, visites, sempre amb la guia i suport dels responsables de l'equip.