Petita infància i famílies

Centre obert infantil de 3 a 12 anys i Centre obert adolescent de 12 a 16 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:34

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç escolar i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Vincles, activitats amb mares i infants menors de 3 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 13:54

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de materno-infantil que treballa amb mares i els seus nadons menors de 3 anys. Les tasques consisteixen en donar suport en la cura dels infants, jocs, sortides i ajut en la preparació de l’aula i les activitats, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 11:45

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de reforç escolar del amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als infants i adolescents en el reforç escolar (adquisició d’hàbits d’estudi, fer deures, repàs d’assignatures a examinar, etc.).

Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos.