Petita infància i famílies

Casal d’Estiu per a infants i joves de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:12

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, visites i excursions i acompanyar-los durant el dia, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Espai Tecnològic comunitari

Enviat per victoria el dl., 28/05/2018 - 10:52

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en una espai comunitari amb infància, adolescents, joves o adults en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en donar suport a la realització de diferents activitats i tallers a través d’accions TIC, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Vincles

Enviat per victoria el dl., 28/05/2018 - 10:45

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte de materno-infantil que treballa amb mares i els seus nadons menors de 3 anys. Les tasques consisteixen en donar suport en la cura dels infants, jocs, sortides i ajut en la preparació de l’aula i les activitats, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Casal Familiar

Enviat per victoria el dl., 28/05/2018 - 10:30

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i famílies en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, visites, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

MENJADOR- CASAL D’ESTIU per a nens/es de 3 a 12 anys | VOLUNTARIAT PER A MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 12:00

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en EL MENJADOR del Casal d’Estiu amb nens i nenes de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants a dinar i dinamitzar l’estona de joc quan acaben, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Colònies i campaments per a infants i joves de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 12:04

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants, adolescents i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar l’estada en colònies i campaments amb activitats, jocs, excursions, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

LUDOTECA per a nens/es de 3 a 12 anys | VOLUNTARIAT QUE ACCEPTA MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:55

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en la ludoteca d’estiu amb nens i nenes de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants a millorar l’expressió i escriptura en llengua catalana amb activitats de lleure, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.