El Raval

Casal d’estiu (matins)

Enviat per victoria el dl., 25/04/2022 - 09:48

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte socioeducatiu a través del reforç del català a l’estiu amb infants o adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants o adolescents a millorar l’expressió oral de la llengua catalana a través d’activitats, jocs, tallers i sortides, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

OFERTA DE TREBALL

REF.:

Direcció Tècnica

Direcció Tècnica

Busquem una persona per formar part de l’equip directiu del Casal, com a responsable del procés de gestionar el coneixement, innovar i desenvolupar tendències emergents de l’entitat. La Direcció tècnica té l’objectiu de que els Serveis, programes i projectes que desenvolupa el Casal es prestin d'acord els millors coneixements tècnics disponibles (guies, metodologies...) segons els valors de l'entitat, que s’actualitzen d’acord amb l’aparició de noves tendències reconegudes.

Aula de Neteja

Projecte de capacitació laboral per a persones en edat laboral,  que mostrin interès en formar-se en sector de la neteja

Es tracta d'una formació tecnificadora que busca millorar l'ocupabilitat de les persones mitjançant la  millora en les seves competències transversals i les competències tècniques vinculades al sector de la neteja.