El Raval

Unitat d’Escolarització Compartida, competències bàsiques i tallers amb adolescents d’ESO en horari escolar

Enviat per voluntariat el dc., 18/08/2021 - 10:36

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per a col•laborar en la UEC, on treballem amb alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació a l’entorn escolar. Aquest espai els permet continuar amb l’ESO en un grup reduït per treballar aspectes personals (l’esforç, la constància, la participació, el respecte, el diàleg, etc.) i també aspectes acadèmics (assignatures curriculars de l’ESO i assignatures específiques que facilitin desenvolupar habilitats artístiques, manipulatives, etc.)

Formació i Inserció Laboral

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 17:56

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip socioeducatiu per a col•laborar en un projecte de Formació i Inserció Laboral amb joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als joves les diferents activitats (classes de castellà, català, anglès, matemàtiques, recerca activa de feina, etc.)  per facilitat la seva incorporació al món laboral. 

Servei Sociojurídic Comunitari

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 17:28

Cerquem persones voluntàries amb coneixements en Dret (advocats, llicenciats en Dret, estudiants d'últims cursos), d'altres professionals amb coneixement jurídics. Preferentment especialitzats en temes específics com estrangeria, dret de família, nocions en aspectes d'habitatge, així com coneixements en legislació laboral i seguretat social. Les tasques consisteixen en oferir un primer assessorament en temes legals a persones sense recursos econòmics i amb necessitat de suport legal, per, desprès, poder fer acompanyaments, tasques administratives i/o derivacions a altres entitats.

Casal Jove, reforç acadèmic i activitats lúdiques per a joves de 16 a 21 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 16:17

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu joves de 16 a 21 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç acadèmic i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Centre obert infantil de 3 a 12 anys i Centre obert adolescent de 12 a 16 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:34

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç escolar i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.