El Raval

Colònies i campaments per a infants i joves de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 16:41

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants, adolescents i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar l’estada en colònies i campaments amb activitats, jocs, excursions, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

MENJADOR- CASAL D’ESTIU per a nens/es de 3 a 12 anys VOLUNTARIAT PER A MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 16:11

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en els espais de menjadors dels casals d’estiu amb infants  en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar a parar i recollir taula, ajudar  els infants a dinar i dinamitzar l’estona de joc quan acaben, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

LUDOTECA per a nens/es de 3 a 12 anys VOLUNTARIAT QUE ACCEPTA MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 16:06

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en la ludoteca d’estiu amb nens i nenes de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar amb activitats de lleure quan ja ha finalitzat les activitats de casal d’estiu, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip

Casal d’Estiu per a infants de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 11:45

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, visites i excursions i acompanyar-los durant el dia, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Aula d'Auxiliar d'oficina i recepció

Arran de la situació sanitària actual i els canvis que s'estan produint en els sectors productius, l'equip INCORPORA del Casal dels Infants ja va encetar a finals de 2020 un procés d'investigació, apropament i establiment d'aliances en el sector tecnològics entre altres.

Fruit d'aquesta feina hem consolidat una aliança la fundació Quadpack Foundation que neix de l'empresa Quadpack que abasta 4 continents, 11 països "