Santa Coloma de Gramenet

Casal d’estiu (matins)

Enviat per victoria el dl., 25/04/2022 - 09:48

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte socioeducatiu a través del reforç del català a l’estiu amb infants o adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants o adolescents a millorar l’expressió oral de la llengua catalana a través d’activitats, jocs, tallers i sortides, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Casal Familiar, activitats amb infants i les seves famílies

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 14:34

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i famílies en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, visites, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Vincles, activitats amb mares i infants menors de 3 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 13:54

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de materno-infantil que treballa amb mares i els seus nadons menors de 3 anys. Les tasques consisteixen en donar suport en la cura dels infants, jocs, sortides i ajut en la preparació de l’aula i les activitats, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.